Angstcoaching er mit bud på, hvordan man ved at kombinere teorier fra forskningens, coachingens og NLP’ens verden kan skabe effektive værktøjer, som kan gøre en markant forskel for mennesker, der føler angst. I angstcoachingen arbejdes der med konkrete modeller, som giver både indsigt og færdigheder, der med en fokuseret indsats kan ændre fremtiden – alt sammen med baggrund i fortiden.

Basis for konceptet og alle modeller og værktøjer er, at vi selv konstruerer alle vores følelser, og at vi dermed også har mulighed for at påvirke og ændre dem.

Følelser konstrueres på basis af følgende tre dele:

Hvad man oplever i verden lige nu via sanserne syn, hørelse, lugt og smag.

Kroppens tilstand lige nu.

Tidligere oplevelser og erfaringer.

”Jeg har levet med flyskræk i 20 år og har derfor ikke fløjet i mange år. Efter kun fem sessioner hos Kim, har jeg nu fløjet til Berlin, og tilbage igen og jeg skal snart ud at flyve igen. Kun 10-taller fra mig på en skala fra 1-10 – jeg vil klart anbefale Let’s Coach!

Martin, tidligere angst for at flyve