Alt for mange mennesker lever med angst. Derfor har jeg dedikeret mit senere arbejdsliv til at hjælpe mennesker med angst og andre frygtrelaterede lidelser. Angstlidelser findes i mange sværhedsgrader. De kan variere fra at være meget ubehagelige til at være invaliderende i en sådan grad, at det er svært at leve normal.

Jeg har selv levet med angst i over 40 år og kender kun dens mange ansigter alt for godt – lige fra angst for mørke til den voldsomme panikangst, som føles både uendelig og ukontrollabel. Derfor har jeg altid haft fokus på mulighederne for at udvikle sig på området.

Det gælder ikke kun i forhold til mig selv, men også i relation til at hjælpe andre, som slås med de samme udfordringer i livet.  

Selvom diverse behandlingsformer har hjulpet mig meget, og jeg har det rigtig godt i dag, er der en ting, som har undret mig gang på gang: at den grundlæggende angstfølelse altid ligger lige under overfladen. 

Den har ikke samme styrke og magt som tidligere, men den er der. Det er, som om den har sit eget liv. Jeg oplever, at mange andre med angst har det på samme måde og det var først, da jeg stiftede bekendtskab med den seneste forskning, at jeg fandt svar på, hvorfor det forholder sig sådan.

Mit koncept og kursus er derfor baseret på teorier fra forsknings verden, samt på modeller og værktøjer hentet fra NLP’ens og coachingens verden. Med konceptet bliver du klogere på, hvordan vi konstruerer følelser, og hvordan du har magten til at ændre dem til din fordel. Du behøver nemlig ikke at finde dig i angstfølelser.

Jeg er i øvrigt uddannet NLP Practitioner hos NLP Huset og certificeret Life & Business Coach hos Manning Inspire.

”Jeg har levet med flyskræk i 20 år og har derfor ikke fløjet i mange år. Efter kun fem sessioner hos Kim, har jeg nu fløjet til Berlin, og tilbage igen og jeg skal snart ud at flyve igen. Kun 10-taller fra mig på en skala fra 1-10 – jeg vil klart anbefale Let’s Coach!

Martin, tidligere angst for at flyve