At leve med angst er rigtig svært og til tider kan det virke som om, at man ingen muligheder har, man føler sig låst fast i et mønster og sandsynligheden for at få det bedre, opleves som begrænset. Jeg har selv levet med angstfølelser i over 40 år. 

Derfor ved jeg, hvad det vil sige at leve med frygten og oplevelsen af at føle mig fanget i min egen krop og være uden muligheder.

Sådan behøver det imidlertid ikke at være. Det kræver en dedikeret og fokuseret indsats, men det er absolut muligt at ændre følelserne. 

Med udgangspunkt i den nyeste forskning, samt i coachingens og NLP´s verden af modeller og værktøjer, har jeg udviklet et angstbehandlings koncept og kursus, hvor du med indsigt og værktøjer, kan hjælpe dig selv til,  at få det bedre i fremtiden, og det med udgangspunkt i fortiden.

Angstkursus

Hvordan arbejder hjernen, og hvilke ingredienser er afgørende for, at hjernen forudsiger og konstruerer den angstfølelse, der bliver ved med at komme igen.

Angstforedrag

Foredrag er baseret på mine egne oplevelser. Jeg har levet med angst i over 40 år og kender angstlidelsens mange ansigter særdeles godt.

”Jeg har levet med flyskræk i 20 år og har derfor ikke fløjet i mange år. Efter kun fem sessioner hos Kim, har jeg nu fløjet til Berlin, og tilbage igen og jeg skal snart ud at flyve igen. Kun 10-taller fra mig på en skala fra 1-10 – jeg vil klart anbefale Let’s Coach!

Martin, tidligere angst for at flyve